Jeg visste at det var han.


Jeg har funnet mannen i mitt liv på Handicap-dating.no! Jeg hadde ikke trodd at min drømmemann eksisterte i virkeligheten, men nå er jeg helt sikker på at han finnes. I dag er han min forlovede! Det er nok ett års tid siden at jeg lagde en profil på Handicap-dating.no. Jeg synes det var vanskelig å dra ut på byen for å møte nye folk på grunn av handicappet mitt. Spesielt er det ikke gøy for meg å være steder hvor det er mange mennesker og mye støy. Derfor er nettdating ideelt for meg og det er en fantastisk måte å møte nye mennesker på - både jenter og gutter.

 

Jan var bare så søt allerede fra den første henvendelsen jeg fikk fra han. Interessant, rar og medmenneskelig. Beskjedene fra han var fulle av glede og humor - noe jeg liker. Han har selv et handicap, av litt mer fysisk karakter enn meg, men det betyr at han kjenner til alle de tankene om forbehold og utfordringer man har som handicappet. Den dagen visste jeg på en eller annen måte at jeg hadde funnet den rette! 

 

Vi skrev sammen i en god periode før vi avtalte våres første date. Den skulle foregå en søndag i en dyrehage, og han skulle sørge for å ta med en picnickkurv. Det var både søtt og utrolig romantisk. Da dagen var kommet hadde det regnet hele natten. Jeg var dermed litt skeptisk da jeg stod opp. Men det tok ikke lange tiden før det ble solskinn, tørt og varmt. Jeg kjørte ut til dyrehagen i en sommerkjole, med tepper og godt humør. Vi møttes på parkeringsplassen og jeg gjenkjente han med det samme. Han så like vakker ut som på bildene - eller, enda bedre. Vi gikk sammen inn i dyrehagen og Jan ordnet en hest og vogn for oss. Alt var bare så romantisk. Jeg følte meg som en av personene i Jane Austen-bøkene. Det var helt fantastisk!

 

Vi nøt picnicken på et teppe under et stort eiketre og betraktet omgivelsene og alle menneskene som gikk søndagstur. Det var både gøy og hyggelig. Senere kjørte vi hjem i min bil. Vi ville ikke ta farvel med en gang, så da jeg skulle sette han av utenfor leiligheten hans, ble jeg med inn.

 

Jeg må si at jeg hadde ikke trodd at jeg kunne finne på noe slikt på den første daten, men det føltes naturlig og trygt. Jan er så søt og omsorgsfull. Han bød på kaffe, vin og sjokolade. Vi snakket, så film og bestilte thaimat. Kvelden ble til natt og jeg var fortsatt hos han. Det endte med at jeg tilbragte natten der også. Neste dag var jeg bare hjemme for å bade, skifte klær og hente toalettsaker og rene klær. Vi var stort sett sammen hele tiden etter det, og rundt en måned senere kom Jan hjem en dag med en liten eske i hånden. Han kan ikke gå ned på kne på grunn av handicappet sitt, men fra en sittende stilling i sofaen fridde han til meg! Det var den vakreste safirringen.

 

Jeg ble så glad at jeg begynte å gråte, mens jeg ropte JAAAA, så høyt jeg kunne.

 

 

Klem fra Betina

 

Ingen


Top 11 liker

Her er listen over de folkene som andre brukere liker best. For å komme på denne listen skal brukere av nettstedet bare besøke din profil og klikke på Liker

handicap-dating.no Chat

Åpne chaticon
alle
Loading...
Loading...